George Burcea Despre Andreea Balan

Andreea Bălan acuzată dur de George Burcea De data aceasta George Burcea a făcut dezvăluiri scandaloase despre relația lui cu Andreea Bălan. Zvonul separării dintre Andreea Bălan și George Burcea scoate pe zi ce trece tot mai multe detalii neobișnuite și greu de înțeles pentru fani care îi vedeau drept cel mai solid cuplu din.


George Burcea Soțul Andreei Bălan A Fost Prins Drogat La Volan

Andreea Bălan încasează o umilință fără margini.

George burcea despre andreea balan. George Burcea a făcut dezvăluiri fără precedent despre nuntă. George Burcea a plecat de acasă de mai bine de o săptămână iar acumPovestea dintre An. Am sunat-o si pe mama ei am sunat si bona m-am plimbat prin fata portii am sunat chiar de acolo.

Cei doi au împreună două fiice Ella Maya și Clara Maria. În 2019 Andreea Bălan și George Burcea erau mai îndrăgostiți ca niciodată și își spuneau cel mai important DA din viața lor. Andreea Bălan și George Burcea sunt oficial divorțați.

Este omul pe care mereu l-am visat George Burcea a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre viața pe care o are cu Viviana Sposub dar și despre relația pe care o are cu mama fetițelor sale Andreea Bălan. Povestea Andreei Bălan și a lui George Burcea a ajuns în cele din urmă la final după ce procesul lor de divorț care a durat de mai bine de un an și jumătate s-a finalizat. Soțul artistei va găti moldovenește iar cântăreața o să gătească pește cu legume la cuptor.

ADEVĂRUL DESPRE DIVORȚUL DINTRE ANDREEA BĂLAN ȘI GEORGE BURCEA. La Ferma de la Pro TV George Burcea a vorbit despre fetițele sale Ella și Clara dar și despre Andreea Bălan. Andreea Bălan mărturisire despre George Burcea care l-a șocat pe Cătălin Măruță Andreea Bălan a făcut niște comentarii care l-au șocat de-a.

Primele declarații ale actorului legate de fosta căsnicie. Andreea Balan si George Burcea nu mai sunt in cea mai buna relatie. Totodată George Burcea spune că fără vedetă nu ar fi avut aceste două copile minunate de care este foarte atașat.

Andreea Bălan generoasă cu George Burcea. George Burcea a primit numeroase mesaje din partea fanilor. După ce Andreea Bălan a intrat în stop cardio respirator în timpul operației de cezariană atenția publică s-a îndreptat către tânăra mamă dar și către soțul ei George Burcea.

Andreea Bălan și George Burcea s-ar apropia de un divorț după ce soțul ei și-a expus drama din copilărie la televizorAndreea Bălan știa despre traumele lui. Actorul a mărturisit că artista va rămâne mereu în viața lui și că orice s-ar întâmpla este mama fetițelor sale. ADEVĂRUL DESPRE DIVORȚUL DINTRE ANDREEA BĂLAN ȘI GEORGE BURCEA.

Umilință maximă pentru Andreea Bălan Cinci ani și cinci luni. Cei doi au impreuna doua fiice Ella Maya in varsta de 4 ani și Clara Maria de 2 aniActorul a vorbit recent despre relația cu artista și a recunoscut ca de doar doua luni iși poate lua fetițele in locuința luiGeorge Burcea a vorbit despre divorțul de solista in emisiunea In Oglinda a lui Mihai Ghița. George Burcea dezvăluire uluitoare despre divorțul de Andreea Bălan.

George Burcea dezvăluiri sincere despre divorțul de cântăreața Andreea Bălan Toată lumea spune că ne-am despărțit la patru luni de la nuntă dar mulți uită că noi am făcut o. NAȘA LOR RUPE. George Burcea și Andreea Balan s-au desparțit in primavara anului 2020.

Eu de cand am iesit din carantina incerc sa dau de Andreea doar ca absolut nimeni nu-mi raspunde la telefon. Andreea Bălan și George Burcea au luat prin surprindere pe toată lumea atunci când la câteva luni de la nuntă și după nașterea cu peripeții a celei de-a doua fetițe a lor au anunțat divorțul. Ea va exista mereu pentru mine.

Andreea Bălan și George Burcea au ajuns la bucătărie. George Burcea și Andreea Bălan trec de câteva zile prin momente critice. George Burcea dezvăluiri exclusive despre Viviana Sposub și Andreea Bălan.

Informațiile ajung acolo distorsionate 05102021. Andreea Bălan a fost invitata lui Cătălin Măruță la podcastul său denumit Acasa La Măruță unde a vorbit despre cel mai fierbinte subiect și anume relația cu tatăl fetițelor ei actorul George Burcea. Andreea balan George Burcea nunta rochie mireasa.

Extrem de grijuliu cu fetele sale dar și extrem de vocal în social media zilele acestea despre viața actorului dinainte de a începe o relație cu Andreea nu se știe mai nimic. Show-ul Ferma a început marți 8 septembrie. Scandal imens între George Burcea și Andreea Bălan.

George Burcea declarații neașteptate despre Andreea Bălan după ce s-a sărutat pătimaș cu Viviana Sposub. Ultima ieșire publică a actorului este fără precedent. Nimeni nu a vrut sa-mi zica nimic.

Scandalul dintre George Burcea și Andreea Bălan pare că nu se mai oprește. Adevarul despre Andreea Balan. La doar 5 luni după nuntă ei s-au despărțit cu certuri și scandal.

George Burea a făcut dezvăluiri despre divorțul de Andreea Bălan și despre relația cu Viviana Sposub. A sosit momentul cel mare pentru Andreea Bălan şi iubitul ei actorul George Burcea. NAȘA LOR RUPE TĂCEREA.

Cei doi au plecat să se căsătorească în America lângă Los Angeles departe de ţara natală şi de familiile lor. C e spune George Burcea despre relația cu Andreea Bălan la doi ani de la despărțire. Iată cum decurge relația lor în prezent deși se știe că despărțirea a scos la iveală multe neînțelegeri.

La scurt timp după separare actorul a început o nouă poveste de dragoste. Totul se întâmpla la începutul anului 2020 iar. Acum actorul încă speră să aibă o relație bună cu mama fiicelor sale măcar de.

Atât a durat iubirea dintre Andreea Bălan și George Burcea. Nu vei ghici cu ce. După ce fanii au fost martorii sărutului dintre el și Viviana Sposub George Burcea a făcut declarații neașteptate despre Andreea Bălan.

Deși fiecare dintre ei și-a refăcut viața alături de alt partener foștii soți continuă să își arunce replici tăioase. Se pare că actorul ar fi făcut scandal în casa artistei motiv pentru care a fost chemat la secția de poliție. În luna martie a anului 2020 George Burcea și Andreea Bălan au declarat public că s-au despărțit.

Problema e ca nimeni nu mi-a raspuns i-am scris si Andreei Antonescu tuturor. George Burcea și Andreea Bălan au fost căsătoriți și au împreună două fetițe însă a trecut mai bine de un an de când cei doi s-au despărțit.


Andreea Bălan și George Burcea Nu Mai Impart Același Pat Exclusiv


George Burcea The First Clear Reaction After Andreea Bălan Has A New Friend It Shocked People


George Burcea Gest Pentru Andreea Bălan De Sf Andrei


Andreea Bălan și George Burcea și Au Ales Nașii Se Inrudesc Cu Un Cuplu Celebru Click Mobile


The Real Reason Andreea Bălan Married George Burcea This Explains The Divorce Tricksfast


Problemele Din Căsnicia Andreei Bălan Continuă George Burcea A Lăsat O Singură Cu Fetițele știri Un Site De Muzica


Andreea Bălan Si George Burcea Cronica Unui Divorţ Anunţat Dar Regretabil


George Burcea Dezvăluie Adevăratul Motiv Al Divorțului De Andreea Bălan


Andreea Bălan Investiție De 100 000 De Euro Ce Vrea Să Facă Vedeta După Ce A Primit Inapoi Mașina Făcută Cadou Lui George Burcea Exclusiv Impact


The Most Important Detail That Fans Saw On Andreea Bălan George Burcea Is Sure To Get Mad


George Burcea O Acuză Pe Andreea Bălan Că Se Victimizează


Andreea Bălan Prepares A Heavy Blow For George Burcea


Exclusiv George Burcea Nu Poate Divorța De Andreea Bălan Ce S A Intamplat La Tribunal E Ireal Impact


George Burcea Mesaj Tranșant După Ce Andreea Bălan A Ajuns La Spital Absolut Nimeni Nu Mi Răspunde La Telefon Tacataca Ro


George Burcea Will Pay Alimony How Much Money Will Andreea Bălan Receive


George Burcea Cu Gandul La Andreea Bălan A Inceput Să Poarte Iar Verigheta Stirileprotv Ro


Pro Tv Andreea Bălan și George Burcea Mesaje Cu Subințeles Care Ii Ajută Să Treacă Peste Despărțire


Pro Tv Reacția Lui George Burcea După Ce A Renunțat La Verighetă și S A Spus Că Divorțează De Andreea Bălan


George Burcea A Rupt Tăcerea Ce A Făcut De Fapt Andreea Bălan Acum S A Aflat Totul Capital

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url
Advertisement here
Advertisement here
Advertisement here